Για το dressing: Αδειάζουμε όλα τα υλικά στο μούλτι και τα πολτοποιούμε πολύ καλά. Τα αδειάζουμε σε ένα μπολ και…
Αδειάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό, λίγο ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και το αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά….
Κόβουμε τα καπάκια από τις πιπεριές και τις αδειάζουμε με ένα κουτάλι χωρίς να πετάξουμε την ψίχα τους. Πολτοποιούμε την…
Βράζουμε το ρύζι με κινόα Ευτοπία, Προσθέτουμε τον τόνο και ψιλοκόβουμε τα βρασμένα λαχανικά, τέλος, τα ανακατεύουμε μαζί με το…
Βράζουμε το ρύζι με κόκκινη φακή Ευτοπία για 12′ . Προσθέτουμε το καρότο και το μανγκο ανακατεύουμε μαζί με το…
Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε για 10 λεπτά το ρύζι Ευτοπία Basmati & Κεχρί αποσύρουμε από τη φωτιά , με ένα…
Για σώς μυρωδικών:2κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι, χυμό απο 1 λεμόνι, από 1κ.γ. δυόσμο,κόλιανδρο, βασιλικό, μαϊντανό! Ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να…
Βράζουμε το ρύζι με κόκκινη φακή Ευτοπία για 12′ . Ψιλοκόβουμε τα βρασμένα λαχανικά και τα ανακατεύουμε μαζί με το…
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το Ρύζι & την Κινόα Ευτοπία για 12 λεπτά. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τα κρεμμύδια με…
Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά και όλα τα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά. Έπειτα πλάθουμε σε μπαλάκια. Σε μια…
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υλικά της μαρινάδας και προσθέτουμε το κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές. Καλύπτουμε με διαφανής μεμβράνη και…
Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε το εσωτερικό της κολοκύθας σε μικρά κυβάκια. Αφήνουμε στην άκρη. Σε μια μεσαία κατσαρόλα, λιώνουμε…
Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά σε κύβους και τα απλώνουμε σε ένα ταψί. Περιχύνουμε με ελαιόλαδο, και πασπαλίζουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο…
Σε μια μεσαία κατσαρόλα προσθέτουμε το νερό μαζί με το αλάτι και φέρνουμε σε σημείο βρασμού. Μόλις βράσει το νερό…
Σε δύο κούπες ζεστό νερό προσθέτουμε τα μανιτάρια shiitake και αφήνουμε να μουλιάσουν για μια ώρα. Έπειτα τα αποσύρουμε από…
Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια από το εσωτερικό τους. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε…
Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, προσθέτουμε το ρύζι Parboiled και το αφήνουμε να βράσει για 12’. Στη συνέχεια…
Αφού ψιλοκόψουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο, τα σοτάρουμε σε ένα φαρδύ κατσαρολάκι με ελαιόλαδο, σε μέτρια φωτιά μέχρι να…
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα σολομού και τα σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι από όλες τις πλευρές. Καθαρίζουμε τα σπαράγγια και τα σοτάρουμε….
Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, προσθέτουμε το ρύζι Parboiled με τη μαύρη κινόα και το βράζουμε για 12’…
Σε ένα κατσαρολάκι προσθέτουμε το νερό, το ρύζι Basmati με το κεχρί, το αλάτι, το πιπέρι και το τοποθετούμε σε…
Σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο, σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν. Στη συνέχεια, προσθέτουμε…
Μουλιάζουμε τα ρεβίθια για 6-12 ώρες. Σε μια γάστρα ανακατεύουμε τα ρεβίθια, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το κάρυ, την πάπρικα,…
Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το ρύζι, το νερό, το γάλα, τη ζάχαρη και τη βανίλια. Τοποθετούμε την κατσαρόλα στη φωτιά…