1/4 φλυτ. ρύζι γλασέ • 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά • 1 κρεμμύδι αλεσμένο στο μπλέντερ •Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο• Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο• Ελαιόλαδο• Αλάτι, πιπέρι •280 γρ. χυμό κίτρινης ντομάτας
4 Μερίδες
10' Χρόνος προετοιμασίας
30' & Χρόνος εκτέλεσης
Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά και όλα τα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά. Έπειτα πλάθουμε σε μπαλάκια. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό και το χυμό ντομάτας μαζί με αλάτι πιπέρι και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Όταν είναι έτοιμο προσθέτουμε τα γιουβαρλάκια ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα και αφήνουμε να μαγειρευτούν για 30″ περίπου.