6 Μερίδες
10' Χρόνος προετοιμασίας
20' & Χρόνος εκτέλεσης
Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το ρύζι, το νερό, το γάλα, τη ζάχαρη και τη βανίλια. Τοποθετούμε την κατσαρόλα στη φωτιά και δίνουμε μια βράση. Έπειτα χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς για 15’ – 20’.
Μόλις το ρύζι Γλασέ αρχίσει να χυλώνει, αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε ξύσμα πορτοκαλιού και ινδοκάρυδο. Βάζουμε το μείγμα στα μπολάκια και τα τοποθετούμε στο ψυγείο.
Σερβίρουμε με μαύρη σοκολάτα πάνω από κάθε μπολ.