4 Μερίδες
5' Χρόνος προετοιμασίας
15' & Χρόνος εκτέλεσης
Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, προσθέτουμε το ρύζι Parboiled και το αφήνουμε να βράσει για 12’. Στη συνέχεια το σουρώνουμε και το κρυώνουμε με νερό κάτω από τη βρύση.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι προσθέτουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά το κρεμμύδι με το σκόρδο.
Προσθέτουμε το κολοκυθάκι, τις γαρίδες και σβήνουμε με το κρασί. Σε συνέχεια προσθέτουμε τη σόγια, τη ζάχαρη, το ρύζι και ανακατεύουμε για 3’. Τέλος, προσθέτουμε το σαφράν και το φρέσκο κρεμμυδάκι. Διορθώνουμε με αλάτι και πιπέρι.
Σερβίρουμε και σε κάθε πιάτο τοποθετούμε φέτες λάιμ για οξύτητα.