4 Μερίδες
20' Χρόνος προετοιμασίας
60' & Χρόνος εκτέλεσης
Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε για 10 λεπτά το ρύζι Ευτοπία Basmati & Κεχρί αποσύρουμε από τη φωτιά , με ένα πιρούνι το ανακατεύουμε για να ξεκολλήσει και να γίνει αφράτο. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι, το σπανάκι, τον χυμό λεμονιού ,το ξύσμα και τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια. Προσθέτουμε το σπανάκι, μόλις αρχίσει να μαραίνεται προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και αφαιρούμε από τη φωτιά. Αφού κρυώσει ,το ανακατεύουμε τη γέμιση με το ρύζι και προσθέτουμε το τυρί φέτα. Αφού προθερμάνουμε το φούρνο, σε ένα ταψί απλώνουμε τα φύλλα σφολιάτας αλείφουμε με λάδι, προσθέτουμε τη γέμιση και κλείνουμε ξανά με τη σφολιάτα. Πασπαλίζουμε με λάδι και σουσάμι. Στο φούρνο για 50-60 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα!
💠Τιπ: Κόψτε προσεχτικά την πίτα πριν την βάλετε στον φούρνο!