4 Μερίδες
15' Χρόνος προετοιμασίας
25' & Χρόνος εκτέλεσης
Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε το εσωτερικό της κολοκύθας σε μικρά
κυβάκια. Αφήνουμε στην άκρη. Σε μια μεσαία κατσαρόλα, λιώνουμε το βούτυρο και αφού λιώσει προσθέτουμε το φασκόμηλο για να το αρωματίσουμε. Αφήνουμε για 2-3 λεπτά. Εν συνεχεία αφαιρούμε το φασκόμηλο και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι
μέχρι να μαλακώσει. Έπειτα προσθέτουμε το Ευτοπία ρύζι basmati με κεχρί και ανακατεύουμε καλά. Σοτάρουμε για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε το ζωμό και την κολοκύθα σε κύβους. Αφού πάρει μια βράση, χαμηλώνουμε και σιγοβράζουμε για περίπου 10-12 λεπτά.Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε για 10 λεπτά με το καπάκι. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα.