4 Μερίδες
5' Χρόνος προετοιμασίας
15' & Χρόνος εκτέλεσης
Αφού ψιλοκόψουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο, τα σοτάρουμε σε ένα φαρδύ κατσαρολάκι με ελαιόλαδο, σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν. Στη συνέχεια, προσθέτουμε σταδιακά το ρύζι Καρολίνα και τη γλυκοκολοκύθα, συνεχίζουμε να σοτάρουμε και σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε το νερό και τους κύβους λαχανικών και ανακατεύουμε. Μόλις το ρύζι τραβήξει τα 2/3 των υγρών, προσθέτουμε το τυρί κρέμα και το φρέσκο φασκόμηλο. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να χυλώσει το ριζότο. Διορθώνουμε με αλάτι και πιπέρι.
Σερβίρουμε τοποθετώντας μια κουταλιά τυρί κρέμα μαζί με ένα φυλλαράκι φασκόμηλο στο κάθε πιάτο.