4 Μερίδες
5' Χρόνος προετοιμασίας
20' & Χρόνος εκτέλεσης
Σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο, σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το λάχανο και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά, ρίχνουμε σταδιακά το ρύζι Νυχάκι, τον πελτέ και σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε το νερό, την κανέλα και τα γαρύφαλλα. Μόλις πάρει μια βράση, προσθέτουμε τις σταφίδες και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να χυλώσει. Διορθώνουμε με αλάτι και πιπέρι.
Σερβίρουμε με καβουρδισμένο κουκουνάρι, πάνω στο κάθε πιάτο.