4 Μερίδες
20' Χρόνος προετοιμασίας
40' & Χρόνος εκτέλεσης
Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια από το εσωτερικό τους. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε το ρύζι Parboiled με τη μαύρη κινόα και σοτάρουμε μέχρι να γυαλίσουν. Στη συνέχεια, βάζουμε το νερό και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι το ρύζι να τραβήξει τα υγρά του.
Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και τα μυρωδικά και το αφήνουμε να κρυώσει. Γεμίζουμε τα κολοκυθάκια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί. Προσθέτουμε στο ταψί τα υπόλοιπα 250 γρ. νερό και σκεπάζουμε. Ψήνουμε στους 180° C για 40’. Όταν βγάλουμε τα κολοκυθάκια από το φούρνο στραγγίζουμε τα υγρά από το ταψί.
Τέλος, αναμειγνύουμε το γιαούρτι με το χυμό λεμόνι και το κρόκο αυγού.