4 Μερίδες
10' Χρόνος προετοιμασίας
15' & Χρόνος εκτέλεσης
Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, προσθέτουμε το ρύζι Parboiled με τη μαύρη κινόα και το βράζουμε για 12’ περίπου. Τοποθετούμε αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το ψαρονέφρι αφού το κόψουμε σε κύβους.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, κρεμμύδι, σκόρδο και στο τέλος τις πιπεριές. Μόλις αρχίσουν να μαραίνονται τα λαχανικά, προσθέτουμε το πετιμέζι, το μπαλσάμικο και το χυμό πορτοκάλι. Συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε μέχρι να γλασάρει η σάλτσα.
Σερβίρουμε το ρύζι Parboiled με μαύρη κινόα και από πάνω το γλυκόξινο χοιρινό φιλέτο.